Nieuws Antwerpen Bring opent vestiging in Antwerpse

Bring opent vestiging in Antwerpse

Bring opent vestiging in Antwerpse

BringHet Noorse bedrijf Bring is een van de oudste ondernemingen van de wereld. Liefst 360 jaar oud. Als dochteronderneming van de Noorse Post is het dynamischer dan ooit. Bring opent binnen afzienbare tijd een eigen vestiging in Sint-Katelijne-Waver. Het logistieke bedrijf wil vanuit Katelijne zijn klanten in de brede regio Antwerpen/Brussel beter kunnen bedienen.

Bring was tot nog toe al actief op de Belgische markt. Het werkte daartoe vanuit het Nederlandse Zwijndrecht. “Om dichter bij onze Belgische klanten te kunnen staan hebben wij ervoor gekozen om ook een eigen Belgische vestiging op te zetten”, zegt Tom Pletinck. “Sint-Katelijne-Waver ligt in dit opzicht heel centraal tussen al onze partners. Logistiek is het een optimale vestingsplaats.”

Bring garandeert zowel shortsea als containergroupage, frigo en vervoer over de weg. Afhankelijk van de lading. Ook ADR. Verder pakketten, deelladingen, expeditiediensten en opslagfaciliteiten. Met Pepsico, Bayer De Ster en Ikea heeft Bring in België al een sterke klantenportfeuille. “Het is uiteraard de bedoeling om ons klantenpotentieel op termijn uit te breiden”, zegt Tom Pletinck nog. “Wij brengen daartoe de nodige flexibiliteit in. Finding new ways, is niet toevallig onze slogan. Onze focus blijft ondertussen echter wél Scandinavië.”

Om de posities van de firma te versterken zoekt Bing ondertussen nog een aantal bijkomende operationele medewerkers. Hetr gaat dan vooral om cargo planners en specialisten customer service.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.