Nieuws Antwerpen Brons voor Van Bavel Enjoy Giving

Brons voor Van Bavel Enjoy Giving

Brons voor Van Bavel Enjoy Giving

MORTSEL – Van Bavel Enjoy Giving heeft brons behaald op de PSI sustainablity Award 2019 ceremony in Wiesbaden. De Award is een initiatief van PSI, de Europese overkoepelende organisatie van de promotionele gifts industrie.

Duurzaamheid is al lang een hot topic in de promotionele producten industrie. De award is om klanten aan te sporen bij bedrijven aan te kopen die de zelfde visie delen betreffende maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Van Bavel is een naam in de Belgische promotionele- en marketingwereld sinds 2003. Volgens de 7-koppige jury is Van Bavel Enjoy Giving een ambassadeur voor het vak, creatief, met veel vakkennis en met oog voor duurzaamheid.

Michel Van Bavel, ceo van Van Bavel Enjoy Giving: “Dit is een erkenning van jarenlang maatschappelijk verantwoord ondernemen. We doen dit iedere dag opnieuw en het zit verweven in het DNA van de maatschappij.”

De gouden medaille ging naar Mister Bags in Essen en zilver is er voor Kampmann International in Bielefeld.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.