Nieuws Antwerpen Bronwyn & Lanvin gaat op in TRIXXO-groep

Bronwyn & Lanvin gaat op in TRIXXO-groep

Bronwyn & Lanvin gaat op in TRIXXO-groep

KONTICH – Tien jaar na de oprichting gaat Bronwyn & Lanvin zich verder focussen op professionele schoonmaak. Het dienstenbedrijf uit Kontich gaat daarvoor een samenwerking aan met de Limburgse TRIXXO-groep.

TRIXXO Home groeide in 2016 uit tot het grootste dienstenchequebedrijf van België. De volledige groep telt vandaag meer dan 8.000 medewerkers en is naast de dienstenchequesector ook actief in de uitzendsector en headhunting. Het is vooral die grootte die Bronwyn & Lanvin zo aansprak.

Jan De Vresse, zaakvoerder Bronwyn & Lanvin: “Na 10 jaar alles alleen en zelfstandig te hebben gedaan, zijn we blij dat onze dienstencheques deel gaan uitmaken van een groter geheel. Dit geeft onze organisatie meer slagkracht en heeft positieve gevolgen voor onze klanten, onze huishoudhulpen en onze medewerkers. Onze mensen blijven, ons kantoor blijft, enkel de naam wijzigt.”

Filip Vandeweghe, ceo TRIXXO Home: “Voor de klanten van Bronwyn & Lanvin verandert er vrijwel niets. Ze zullen contact hebben met dezelfde contactpersoon, ook hun vaste huishoudhulp blijft langskomen op de afgesproken tijdstippen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.