Nieuws Antwerpen Brow Wax Bar gaat beautyprofessionals opleiden

Brow Wax Bar gaat beautyprofessionals opleiden

Brow Wax Bar gaat beautyprofessionals opleiden

ANTWERPEN – De Brow Wax Bar op ’t Zuid biedt vanaf nu een dagopleiding voor beautyprofessionals aan. Het schoonheidscentrum is gespecialiseerd in wenkbrauwen en werd al snel een thuishaven voor veel BV’s.

Oprichtster Naomi De Vries mag zich ondertussen een specialist noemen in het behandelen van wenkbrauwen. Haar Brow Wax Bar werd al snel een referentie onder BV’s voor zijn behandelingen met een natuurlijke look. De nieuwste trend in de sector heet ‘brow lamination’, ook wel ‘brow lift treatment’ genoemd, en zal een onderdeel zijn in de opleidingen die de Brow Wax Bar aanbiedt.

Beautyprofessionals vanuit heel het land kunnen bij de Brow Wax Bar terecht voor een intensieve dagopleiding ‘brow lamination’. Het waxsalon werkt onder andere met producten van CC Henna Brows, waar het meteen de enige Vlaamse verdeler van is.

“Een brow lamination behandeling is ideaal voor iedereen die een natuurlijke vollere look wil. Het is eigenlijk zoals een ‘permanent’ voor je haar. Het serum zorgt een hele maand lang voor een volumineuze wenkbrauw waarvan de haartjes mooi in de plooi blijven zitten”, vertelt Naomi De Vries, oprichtster van de Brow Wax Bar.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.