Nieuws Antwerpen Bubble Post heeft sterke ambities

Bubble Post heeft sterke ambities

Bubble Post heeft sterke ambities

bubble postHet kleine transportbedrijfje Bubble Post heeft met succes een kapitaalverhoging van 950.000 euro doorgevoerd. De onderneming steekt haar ambitie niet weg om de grootste first and last-mile dienstverlener van de Benelux te worden. Bubble Post verzorgt vanuit zijn depots aan de rand van de grootstad bestellingen in de binnenstad.

Bubble Post werd in 2012 opgezet in Gent en heeft sindsdien al vestigingen in Antwerpen, Sint Niklaas, Kortrijk en Brussel. Met behulp van elektrische cargofietsen en voertuigen worden bestellingen vanuit de stadsrand naar de binnenstad gebracht. Daarbij worden same day deliveries vooropgezet. Het ging er vooral om het latente tijdverlies door files en verkeersindigestie in de centra van de grootsteden te voorkomen. “We brengen onze bestellingen tot in de kelder van de klanten”, zegt mede-oprichter Ben Rieder.”Zelfs diepvries.” Bubble Post werkte in dit opzicht ook een eigen software platform uit.

Rieder zette het bedrijf op samen met Anthony Viaene en Michel De Waele. Het drietal is het erom te doen het initiatief verder uit te breiden over heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Vandaar de kapitaalverhoging waarbij het bedrijf 950.000 euro aan verse middelen binnenkreeg. De operatie werd mee onderschreven door de huidige aandeelhouders en door de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV en Aultmore van Maarten Makelberge.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.