Nieuws Antwerpen Buga-Auto bouwt nieuwe showroom in Wijnegem

Buga-Auto bouwt nieuwe showroom in Wijnegem

Buga-Auto bouwt nieuwe showroom in Wijnegem

WIJNEGEM  – Autogarage van Buga-Auto, gelegen naast het Shopping Center in Wijnegem, krijgt een nieuwe showroom in een volledig ecovriendelijke houten structuur. Naast de service en de wagens van de merken Fiat (Professional), Abarth, Alfa Romeo en Jeep zullen ook de laatste nieuwe digitale technieken aan bod komen om zo de aankoopervaring van een wagen nog aangenamer te maken.

Sinds de uitbraak van het coronavirus kelderde de autoverkoop in ons land. Toch investeert Buga-Auto in volle coronatijden in een nieuwe showroom. Tijdens de bouwperiode verhuist de garage naar de Merksemsebaan in Wijnegem. Daar blijft het haar wagens, tijdens de bouw van de nieuwe showroom, aanbieden via een soort outletconcept.

“Via een outletconcept stellen wij tijdelijk ons uitgebreid gamma stockwagens in openlucht tentoon, en dat op een terrein van wel 10.000 m². Tegen het einde van dit jaar zouden de nieuwe showroom, op de gekende locatie naast het shoppingcenter en het nieuwe Service Center in gebruik zijn”, zegt zaakvoerder Teun van Heulzen.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.