Nieuws Antwerpen Buga-Auto levert 6 Fiat Qubo’s aan thuiszorg vleminckveld

Buga-Auto levert 6 Fiat Qubo’s aan thuiszorg vleminckveld

Buga-Auto levert 6 Fiat Qubo’s aan thuiszorg vleminckveld

thuiszorg vleminckveld rijdt met Fiat Qubo

thuiszorg vleminckveld rijdt met Fiat Qubo

Eind juni namen medewerkers van Flex, het snelle interventieteam van thuiszorg vleminckveld, de sleutels van de zes gloednieuwe Fiat Qubo’s in ontvangst die ze bij Buga-Auto Antwerpen hadden besteld. Voortaan heeft thuiszorg vleminckveld alvast zes voertuigen op aardgas op de baan om zich naar zorgbehoevenden te begeven.

Thuiszorg vleminckveld viert dit jaar zijn 65ste verjaardag. De organisatie biedt zorgbehoevende of sociaal kwetsbare mensen hulp aan huis in de Antwerpse regio. Sinds 2007 heeft thuiszorg vleminckveld ook een team vrijgemaakt dat snel en accuraat kan inspringen in noodsituaties thuis: Flex. De verzorgenden van Flex leggen zich vooral toe op boodschappen doen, koken, wassen en strijken. Ook andere, minder voor de hand liggende vragen zijn mogelijk. In bepaalde gevallen kunnen de Flex-verzorgers met de zorgbehoevende een verplaatsing maken.
Dat de verzorgenden van Flex een startklare wagen nodig hebben waarmee ze snel ter plaatse geraken staat buiten kijf.

De Fiat Qubo is voor de doeleinden van thuiszorg vleminckveld een uitermate geschikte wagen voor de verplaatsingen in de stad, compact en praktisch, met een grote kofferruimte en een hoge zitpositie.  De wagens rijden op aardgas, een interessante alternatieve brandstof. Aardgas is milieuvriendelijk (95% minder fijn stof, tot 27% minder CO2-uitstoot, geen roet-uitstoot) en tot 30% goedkoper dan benzine of diesel. Tanken kan ondertussen op een groot aantal locaties verspreid over gans Vlaanderen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.