Nieuws Antwerpen Bureau voor Technische Controle NV (Deurne) mogelijk overgenomen door Touring

Bureau voor Technische Controle NV (Deurne) mogelijk overgenomen door Touring

Bureau voor Technische Controle NV (Deurne) mogelijk overgenomen door Touring

Touring zou Bureau voor Technische Controle NV en Autoveiligheid NV (Geel) willen overnemen van Finse groep A-Katsastus. Dat melden kanaal Z en Trends. De overname zou in zich een vergevorderd stadium bevinden, maar nog wel groen licht van de Raad voor de Mededinging moeten krijgen.

Voor Touring is het een diversificatie, de markt voor pechverhelping bodemt uit nu wagens steeds beter worden.

Autoveiligheid NV, met directie en administratie aan de Lammersdries in Geel baat samen met Bureau voor Technische Controle NV (Deurne) 16 keuringscentra en 5 examencentra uit in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Samen zijn ze goed voor 26% van de autokeuringen in Belgiƫ. Bij Autoveiligheid/BTC werken ongeveer 600 mensen. De omzet bedroeg vorig jaar 38 miljoen. In de directie vinden we o.a.Jeroen Lambert (ex-Imapress,ex-Rizzla).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt CitroĆ«n-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer