Nieuws Antwerpen Buren AMS en GPI steunen slachtoffers overstromingen

Buren AMS en GPI steunen slachtoffers overstromingen

Buren AMS en GPI steunen slachtoffers overstromingen

Om de slachtoffer van de overstromingen in Wallonië te steunen, zijn er tal van acties ontstaan. Zo ook bij buren AMS Digital Printing en GPI Service uit Merksem. Samen lanceren zij een warme oproep om slaapzakken en tenten binnen te brengen op hun bedrijfsadressen. Vervolgens zullen AMP en GPI het materiaal naar hulporganisaties in Wallonië brengen.

AMS Digital Printing en GPI Service zijn al jarenlang goede buren. Ook zij bleven niet onberoerd na de natuurramp in ons land. “Als lokale ondernemingen willen we onze rol opnemen in de samenleving, zowel op lokaal als op nationaal vlak”, klinkt het.

De twee zaakvoerders hebben nauw contact met Myrando Vandenbulcke, de depotverantwoordelijke van de Belgische gemeente Hotton. Piet Goyvaerts, bestuurder GPI Service: “In dit depot verzamelen en verdelen vrijwilligers alle binnengebrachte hulpmiddelen in verschillende getroffen gebieden. Hij liet weten dat er momenteel vooral nood is aan warme slaapzakken en één- of tweepersoonstenten. Omwille van de lagere temperaturen en de herfst die er binnenkort aankomt, is dit heel belangrijk materiaal voor de slachtoffers.”

Kan jij helpen? Breng dan slaapzakken en tenten binnen bij AMS Digital Printing en GPI Services in de Glasstraat in Merksem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.