Nieuws Antwerpen Burooh helpt ondernemers aan flexibele kantoorruimte

Burooh helpt ondernemers aan flexibele kantoorruimte

Burooh helpt ondernemers aan flexibele kantoorruimte

HOVE/ANTWERPEN – Flexibele werkplekken, coworking spaces en gedeelde faciliteiten zitten de laatste jaren in de lift. Maar hoe zie je als ondernemer door het bos de bomen nog, welke mogelijkheden zijn er en welke ruimte past precies bij je noden? Op deze vragen wil Thierry Plouvier via zijn gloednieuwe webplatform burooh een antwoord bieden.

Het Belgische platform burooh groepeert niet enkel heel wat flexibele werkplekken en coworking spaces, oprichter Thierry Plouvier helpt scale-ups, kmo’s, corporates en ondernemers ook bij het selecteren van de juiste werkplek.

“Met burooh willen we bedrijven ontzorgen op het vlak van flexibele werkplekken. Niet enkel bieden we op ons platform een heel ruim aanbod aan beschikbare ruimtes, we helpen ook bij het selecteren van de juiste werkplek. We vervullen enkel een adviserende rol. De uiteindelijke overeenkomst wordt steeds tussen de huurder en de verhuurder afgesloten. We helpen wel bij het onderhandelen van een correcte deal, maar daar stopt onze rol. Klanten hoeven ons voor onze dienstverlening niet te betalen, dit wordt met de verhuurder geregeld”, geeft Thierry Plouvier aan.

Thierry Plouvier heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector en stond als general manager aan het hoofd van meerdere business centers. Ondertussen telt het aanbod van burooh al meer dan 60 premium werkplekken in België. “In de eerste fase focussen we ons op België, maar niets belet ons concept ook in het buitenland uit te rollen. Het aanbod blijft groeien en wekelijks komen er nieuwe werkplekken bij”, besluit de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.