Nieuws Antwerpen Burooh zoekt half jaar na opstart extra kapitaal voor groei

Burooh zoekt half jaar na opstart extra kapitaal voor groei

Burooh zoekt half jaar na opstart extra kapitaal voor groei

Burooh, de specialist uit Hove in het begeleiden van ondernemers en bedrijven in het zoeken naar de perfecte flexibele werkplek, kende na de start zes maanden geleden een stevige groei. Om die te bestendigen en te versnellen gaat het bedrijf in zee met WinWinner, een platform gespecialiseerd in crowdlending. De opgehaalde investering zal gebruikt worden om het platform van burooh nog beter te maken.

Op het platform van burooh kunnen ondernemers en bedrijven alvast een selectie vinden van de populairst flexibele werkplekken in België en Luxemburg. Op basis van de verdere input en noden gaat het bedrijf uit Hove dan effectief op zoek naar de meest geschikte kantoren.

“Ondanks de coronacrisis en de lockdown, zijn we de voorbije maanden stevig blijven doorgroeien”, geeft zaakvoerder Thierry Plouvier aan. “Om die groei nog een extra duwtje in de rug te geven en een versnelling hoger te schakelen, willen we nu via het crowdlending platform WinWinner 75.000 euro bijkomend groeikapitaal ophalen. Een investering die integraal gebruikt wordt om ons platform nog beter te maken. Voor ons werkkapitaal en voor de particulier een interessante investering met een mooi rendement.”

Burooh kende de afgelopen maanden een mooie start en heel wat bedrijven vonden een flexibele werkplek via het platform. “Beschouw ons gerust als tussenpartij in flexibele werkruimtes. Wij gaan op zoek naar de perfecte locatie en ruimte en groeperen een ruim aanbod. Dit doen we voor het zoekende bedrijf compleet gratis. En met meer dan 15 jaar ervaring in deze markt, kennen we perfect onze weg en boeken we snel resultaat”, besluit Thierry Plouvier.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Hasselt
Antwerpen

TriFinance levert nu ook hr-experts

TriFinance, gekend als leverancier van financiële profielen, is onder de naam People Services ook gestart met het outsourcen van hr-experts.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.