Nieuws Antwerpen Buysse and Partners kochten Antwerpse Hilton

Buysse and Partners kochten Antwerpse Hilton

Buysse and Partners kochten Antwerpse Hilton

hiltonHet Hilton hotel op de Antwerpse Groenplaats is overgenomen door de investeringsgroep Buysse and Partners. Het hotel was al sinds 2007 in handen van het Israëlische investeringsfonds Electra Real Estate; De Israëli’s tekenden een nieuwe strategie uit en daarin leek niet langer een plaats voor het Antwerpse hotel.

Hilton Antwerp Old Town zoals het hotel officieel heeft krijgt dan wél een eigen plaats in de planning van Buysse Partners. Ondernemer Frank Buysse, de zoon van graaf Paul Buysse (ex-Bekaert) oriënteert zich daarbij kennelijk op het toenemende zaken- en congressentoerisme in Antwerpen. De opening van de vernieuwde Elisabethzaal zal normaal extra veel mogelijkheden terzake openen. Een modern hotel past mee in die optie.

In de komende maanden zal de Hilton binnen een uitgetekende projectontwikkeling gerenoveerd worden. Het historische gebouw aan de Groenplaats met zijn Belle Epoque-zaal wordt ingeraamd in de moderne communicatietechnologie.De geplande renovatie van de Groenplaats zal het hotel allicht nog meer uitstraling geven.

Het hotel heeft vandaag vier sterren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.