Nieuws Antwerpen Buzzispace opent design boutique in Atlanta

Buzzispace opent design boutique in Atlanta

Buzzispace opent design boutique in Atlanta

danielBuzzispace heeft zijn eerste eigen design boutique geopend in Amerika. Het gaat daarmee steeds sneller voor het designmerk uit Kontich. Daniel Monier leidt voortaan in  Atlanta een hippe shop waar de meeste van Buzzispace’s producten tentoongesteld zijn en ook gekocht kunnen worden.

BuzziSpace is een waanzinnig verhaal aan het worden. Steve Symons was met zijn ander bedrijf, Techno Space goed bezig in de klassieke markt van kantoorinrichting. De problematiek van de geluidshinder in een relatief beperkte kantooromgeving stelde hem echter voor heuse uitdagingen. Hij ging met zijn nieuwe bedrijf BuzziSpace daarom de uitdaging aan om daaraan te verhelpen op een esthetisch verantwoorde manier. Hij ging in dit opzicht met afvalstoffen werken. Symons is nu eenmaal heel ecologisch gemotiveerd en wil zijn engagement ook omzetten in concrete realisaties.

BuzziSpace werd in enkele jaren tijd een onvoorstelbaar groot succes. Vanuit een b2b-omgeving ging het allemaal razendsnel. Vandaag heeft het Antwerpse bedrijf al een heel netwerk aan vestigingen geopend in Amerika. Er zijn al verscheidene showrooms en een eigen productievestiging. Met de design boutique kunnen de Amerikanen nu heel persoonlijk de originaliteit van de producten aanvoelen. Steve Symons steekt overigens niet weg dat er in de komende maanden wel nog meer boutiques zullen geopend worden. “We worden in Amerika uiterst goed ontvangen. We hebben hier onlangs ook nog een award gekregen van het Interior Design Magazine.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.