Nieuws Antwerpen Café Costume pakt uit met exclusieve Otis Rum

Café Costume pakt uit met exclusieve Otis Rum

Café Costume pakt uit met exclusieve Otis Rum

ANTWERPEN – Belgische expert in op-maat-gemaakte pakken Café Costume en Belgisch rumlabel OTIS slaan de handen in elkaar en lanceren een exclusief vormgegeven rumfles. De 100 exemplaren zijn genummerd en enkel verkrijgbaar bij Café Costume.

Café Costume was het eerste Café dat de deuren opnieuw mocht openen en dat deden ze in stijl. Samen met het Belgisch rumlabel Otis creëerden ze een exclusieve fles rum die enkel online en in alle boetieks van Café Costume verkrijgbaar is. Door de gelimiteerde oplage van slechts 100 exemplaren, is de fles een echt verzamelstuk.

12 meter onder zee

Zowel de oude eiken bourbonvaten als het rijpingsproces bezorgen OTIS rum zijn smaak. Op exact 12,08 meter diepte in de ongerepte Caraïbische Zee wordt de rum met het woelen van het water op de ideale temperatuur gerijpt. Het resultaat: een complexe, karaktervolle rum met een warme en volle amberbruine kleur.

Café Costume biedt Tailoring à la carte sinds 2006. Oprichter Bruno Van Gils lanceerde het concept in Antwerpen en heeft verder vestigingen in Brussel, Gent, Kortrijk, Elsene & Brugge. OTIS is het project van Glenn, Hendrik en Laurent. Drie ondernemende vrienden met elk hun specifieke karakter: de denker, de doener en de beslisser. De hoofdzetel van het bedrijf bevindt zich in Oostrozebeke.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.