Nieuws Callant koopt Antwerpse bedrijfsverzekeraar Apers & Co, Henri Steyaert komt mee aan boord

Callant koopt Antwerpse bedrijfsverzekeraar Apers & Co, Henri Steyaert komt mee aan boord

Rechts: Henri Steyaerts. Foto Callant / Bart Dewaele

Callant koopt Antwerpse bedrijfsverzekeraar Apers & Co, Henri Steyaert komt mee aan boord

ANTWERPEN, GEEL, OOSTKAMP – Verzekeringskantoor Callant neemt sectorgenoot Apers & Co over. Apers, opgericht in 1983 door Paul Apers, heeft verschillende kantoren in de regio Antwerpen en mikt vooral op kmo’s. Gelijktijdig met de overname haalt Callant een nieuwe strateeg aan boord.

Voor het familiebedrijf Callant, met kantoren in Antwerpen, Geel en Oostkamp, is de overname van Apers de 21ste in zijn 31-jarig bestaan. De verzekeraar wil zich de komende jaren sterker toeleggen op kmo’s en vrije beroepen.

Henri Steyaert, die zijn strepen verdiende als CEO van Marsh Belux, neemt voortaan de rol van Chief Strategy Officer op bij Callant. “We breiden uit en daarom is het belangrijk om een duidelijke strategie af te lijnen. Steyaert is daarvoor de geknipte persoon”, zegt CEO Peter Callant.

Callant telt 135 medewerkers en realiseert een omzet van 150 miljoen euro. De nieuwe strategie en organisatie moeten dat volume opkrikken naar 250 miljoen euro over vijf jaar.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.