Nieuws Antwerpen Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten versterkt top

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten versterkt top

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten versterkt top

pascallekeRecent is Steven Slachmuylders partner geworden bij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Sinds 2011 is hij advocaat en al van oktober 2014 werkzaam binnen het kantoor dat ook bekend is onder de vennootschapsnaam ‘Legal Office’ http://www.legaloffice.be  Ingeschreven aan de balies te Antwerpen en Brussel wordt Slachmuylders de vierde partner naast Kristiaan Caluwaerts, Kristof Uytterhoeven en Ignace Kroos. Naast het hoofdkantoor in Antwerpen is er een tweede vestiging in Brussel.

Het kantoor, opgericht in 2001, focust op vier werkdomeinen:  ondernemingsrecht,  bouwrecht, arbeidsrecht en transportrecht. Met de toetreding van meester Slachmuylders als partner wordt de continuïteit in gespecialiseerde dienstverlening op het vlak van het rechtsdomein bouw extra versterkt. In zijn doorgedreven opleiding ontwikkelde Steven Slachmuylders een bijzondere interesse voor het vastgoed- en bouwrecht. Hij adviseert en procedeert inzake aannemingsrecht, vastgoedpromotie, huurrecht en vastgoedmakelaardij.

Eerder dit jaar, in mei, vervoegde Pascale Innocent het kantoor als Law Firm Director. Mevrouw Innocent is verantwoordelijk voor kwaliteitssystemen, business development, financieel beleid, HR en communicatie steeds met het oog op een uitmuntende interactie tussen de verschillende expert praktijkgroepen intern en een multidisciplinaire dienstverlening.
“Ik kende Caluwaerts Uytterhoeven omwille van de sterke organisatie en het professionele team. Vandaag valt me de resultaatgerichtheid en de drive van alle medewerkers op. Ideeën worden uitgewerkt en neergezet. Elke advocaat focust op het bereiken van resultaat, zowel voor de cliënt als voor het kantoor. Erg inspirerend om in deze omgeving te werken”, aldus Pascale Innocent.

Pascale Innocent volgde rechtenstudies aan de Universiteit Antwerpen en vervolgens aan de KULeuven. In 1994 behaalde zij haar Master in de Rechten. Na afronding van haar stage als advocaat aan de Antwerpse balie startte zij in 1997 als projectleider en juriste binnen de groep Stad Antwerpen. Van 2008 tot 2015 leidde zij als algemeen directeur van Kunnig deze grote social-profit organisatie een nieuw tijdperk in.

Het kantoor bestaat momenteel uit 4 partners, 1 Law Firm Director, 10 advocaten, 3 administratieve medewerkers en 1 accountant. Het kantoor is lid van LawExchange International, een vooraanstaand netwerk van advocatenkantoren doorheen Amerika, Europa, Azië en Australië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.