Nieuws Antwerpen Cardoen verkoopt nu ook auto's online

Cardoen verkoopt nu ook auto's online

Cardoen verkoopt nu ook auto's online

cardoentjeDe autoketen Cardoen heeft een webshop opgezet. De online verkoop van auto’s is een primeur voor België. “Ons nieuw initiatief moet de klassieke verkoop in onze 11 toonzalen nog versterken”, zegt commercieel directeur Ivo Willems.

Cardoen
is een heus fenomeen. In de 11 supermarkten van het autoconcer worden elk jaar duizenden auto’s verkocht. Het Antwerpse bedrijf zet nu een bijkomende stap. Tot voor kort konden de kandidaat-kopers het ruime aanbod aan nieuwe wagens en tweedehands auto’s al screenen op de website van het bedrijf. Voortaan kunnen ze ook online kopen en betalen waardoor de auto nog sneller kan geleverd worden. De virtuele showroom van Cardoen biedt meer dan 1000 wagens aan van zowat 25 verschillende merken. De website van het bedrijf ontving tot nog toe jaarlijks meer dan 1,2 miljoen bezoekers.

Onze webverkoop zien wij als een extra service, stelt Ivo Willems. “Wij hopen evenwel ook nieuwe klanten aan te trekken die op die manier hun weg naar Cardoen kunnen vinden. “We gaan ervan uit dat vooral de populaire modellen die iedereen goed kent flink zullen verkopen. Iedereen weet wat je kan verwachten van een nieuwe Skoda Dabia, een Citroën C3 of een andere nieuwe auto. De stap om zo’n auto’s online te kopen is dan ook makkelijk gezet.”

Cardoen wil in zijn winkels steevast de laagste prijzen garanderen. Sinds verleden jaar geeft het bedrijf ook tot zeven jaar garantie op alle merken die het verkoopt. De meerprijs is dan wél 395 euro.

De keten runt nu vestigingen in Antwerpen, Lier, Brugge, Hasselt, Gent, Dendermonde, Vilvoorde, Brussel, Halle, Doornik en Namen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.