Nieuws Antwerpen Care heeft tweede jaar op rij Europese nominatie beet

Care heeft tweede jaar op rij Europese nominatie beet

Care heeft tweede jaar op rij Europese nominatie beet

DEURNE – Care Expert Cleaning werd als cleanroom specialist opgenomen in de shortlist voor de European Cleaning & Health Awards. Dat gebeurt reeds voor het tweede jaar op rij.

De nauwe samenwerking en functiedifferentiatie van Care-medewerkers bij hun klant Sanofi levert het bedrijf uit Deurne een nominatie op in de categorie Excellence in client and contractor partnerships. Care Expert Cleaning heeft binnen haar categorie nog vier concullega’s die meedingen naar dezelfde award. De uitreiking vindt plaats in London op 17 oktober.

Joost Tibosch, ceo Care: “Dit is opnieuw een mooi bewijs dat de expertise en dienstverlening van Care Expert Cleaning binnen de sector van pharma, biotech en semi-conducting een toegevoegde waarde heeft voor klanten en tot de verbeelding spreekt in de internationale cleaningmarkt. Wij zijn hier dan ook zeer trots op.”

Care, met hoofdkantoor in Deurne en bijkantoren in Gentbrugge en Houthalen, bestaat dit jaar 45 jaar. Het bedrijf met 1.100 medewerkers is gespecialiseerd in schoonmaak, verdeeld over twee business units: Care Office Cleaning voor kantoorschoonmaak en Care Expert Cleaning voor cleanroom reiniging.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.