Nieuws Antwerpen Career Control opent vestiging in Antwerpen

Career Control opent vestiging in Antwerpen

Career Control opent vestiging in Antwerpen

boekhouderDe Nederlandse groep Career Control opent binnen afzienbare tijd een vestiging in Antwerpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanwerving van debiteurenbeheerders.

De personeelsafdelingen van grote ondernemingen hebben het vandaag niet altijd makkelijk. Er komen steeds meer uitdagingen op de hr-managers af. De latente economische crisis legt de lat ook steeds hoger.

Zeker als het erop aankomt specialisten aan te werven zitten de personeelsmanagers vaak met de handen in het haar. Je kunt als personeelsdirecteur nu eenmaal niet alle specialismen beheersen. Dit is precies de markt waarop Career Control zich toegespitst heeft. Meer specifiek nog het debiteurenbeheer, een activiteit die in de gegeven moeilijke economische omstandigheden steeds belangrijker wordt. Wanneer debiteuren niet langer betalen en het risico lopen failliet te gaan loopt ook het eigen bedrijf grote risico’s.

Career Control heeft zich sinds 2002 opgewerkt in die nichemarkt en heeft ervaring bij de screening van incassomedewerkers, credit controlers, credit analisten, credit managers enz. Career Control heeft zelf zo’n 100 mensen in dienst die onderhand best beseffen dat jobzekerheid voor jonge sollicitanten niet langer prioritair is. Het gaat hen ook om persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, status, sociale omgeving, de bereikbaarheid van het management enz. Career Control heeft in dit opzicht oa. gewerkt voor Essent, T Mobile, ABN-Amro en andere klanten. De groep heeft vestigingen in Utrecht, Woerden, Eindhoven en Amsterdam en opent binnen afzienbare tijd ook een eerste filiale in Antwerpen.

Danielle Engelen van Career Control (31-40 30 30 620) heeft meer informatie bij de concrete aanwerving van een debiteurenbeheerder voor een opdrachtgever in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.