Nieuws Antwerpen Cargo Service verhuisd naar Kalmthout

Cargo Service verhuisd naar Kalmthout

Cargo Service verhuisd naar Kalmthout

cargoCargo Service is verhuisd van Wuustwezel naar Kalmthout. Het carrosseriebedrijf heeft zijn intrek genomen in een nieuw bedrijfsgebouw op het industrieterrein Bosduin. Cargo Service is ook gespecialiseerd in het maken, monteren en herstellen van laadbruggen.

Ronny Vander Veken zette in 1991 zijn eigen bedrijf op en spitste zich toe op de carrosseriebouw. Hij slaagde erin om Cargo Service sterk te positioneren in de regionale markt. Dochter Katleen kwam na enkele jaren mee in de zaak.

Met klanten als Desco, Lekkerland en Luyckx bouwde Cargo Service in de loop van de jaren een indrukwekkende portefeuille op. In die mate dat uitgekeken diende te worden naar een ruimere vesting. Die werd uiteindelijk gevonden in Kalmthout waar nieuwe gebouwen betrokken werden.

Met een eigen spuiterij en een carrosserie-afdeling hoopt het familiebedrijf ook in de komende jaren verder door te groeien.

Het architecturale ontwerp voor de nieuwbouw kwam van het architectenbureau Kristof Delange uit Sint Niklaas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.