Nieuws Antwerpen Carl Van Dyck is nieuwe directeur van Unizo provincie Antwerpen

Carl Van Dyck is nieuwe directeur van Unizo provincie Antwerpen

Carl Van Dyck is nieuwe directeur van Unizo provincie Antwerpen

ANTWERPEN – De 52-jarige Mechelaar Carl Van Dyck wordt de nieuwe Unizo-directeur voor de provincie Antwerpen. Hij neemt zijn functie effectief op vanaf 16 maart. Hij neemt de plek in van Sofi Van Ussel, waarmee de samenwerking in het najaar van 2019 werd beëindigd.

Carl Van Dyck is master in de handels- en financiële wetenschappen en komt over van ING, waar hij sinds 2018 directeur was voor de regio Antwerpen-Zuid en Klein-Brabant. Daarvoor was Carl Van Dyck onder meer directeur ledenrelaties bij Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en manager bij diverse instellingen in de financiële en hr-wereld.

“Zijn opgebouwde ervaring, zijn communicatie skills en uitgebreide netwerk maken van Carl Van Dyck de aangewezen man om heel wat belangrijke Unizo-prioriteiten in Vlaanderens grootste provincie te realiseren”, aldus nationaal Unizo-topman Danny Van Assche.

“We zijn er van overtuigd dat Carl een grote meerwaarde zal betekenen voor de ondernemers in Antwerpen en dat hij hun belangen met hart en ziel zal verdedigen. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar zijn komst”, voegt Yves Geboers, voorzitter Unizo provincie Antwerpen, daar aan toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.