Nieuws Antwerpen Castelmore Group haalt Jalo Beheer binnen

Castelmore Group haalt Jalo Beheer binnen

Castelmore Group haalt Jalo Beheer binnen

ANTWERPEN/SCHOTEN – Castelmore Group heeft een nieuwe overname afgerond. Het Antwerpse onafhankelijke investeringsbedrijf legde dit keer de hand op Jalo Beheer, een syndicusplatform met groeipotentieel uit Schoten.

Jalo Beheer is al meer dan 15 jaar onafhankelijke syndicus en rentmeester. Het bedrijf heeft meer dan 400 panden onder management en is zelfs de enige Belgische rentmeester met een ISO 9001:2015-certificaat, de internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Ook met het eigen softwarepakket waarmee procedures grotendeels geautomatiseerd verlopen, onderscheidt de onderneming zich. In de kantoren in Schoten, Oevel, Mechelen en Hasselt werken 17 mensen.

De werking blijft na de overname behouden en ook zaakvoerder Hedwig Van Doninck blijft aan boord. Hedwig Van Doninck: “Ik was al even aan het overwegen om het bedrijf te verkopen aangezien ik gaandeweg andere interesses kreeg die meer naar het klassieke vastgoed gaan op het vlak van kopen en verhuren. Er was meteen vele interesse in Jalo Beheer.”

Castelmore Group neemt vaker 100 procent aandelenparticipaties in Belgische kmo’s. Momenteel zijn dat er 7. “Met Jalo Beheer halen we een zeer stabiele marktleider binnen met mooi groeipotentieel”, klinkt het. “In nauwe samenwerking met de bestaande directie zullen wij op een gestage en verantwoordelijke manier dit groeipotentieel cultiveren met een duidelijke nadruk op de huidige, vertrouwde manier van werken die zoveel klanten aan deze syndicus bindt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.