Nieuws Antwerpen Castelmore Group neemt Beheer over en versterkt zo syndicustak

Castelmore Group neemt Beheer over en versterkt zo syndicustak

Castelmore Group neemt Beheer over en versterkt zo syndicustak

ANTWERPEN – Het Antwerpse onafhankelijke investeringsbedrijf Castelmore Group heeft syndicuskantoor Beheer overgenomen. Met de overname werkt Castelmore Group verder aan de uitbouw van haar syndicustak onder de naam Gerantis. Samen met Beheer wordt ook VSBV, de verzekeringspoot naast deze syndicus, geïntegreerd binnen de nieuwe groep.

Beheer is een van de oudste en grotere syndicuskantoren van Antwerpen en werd tot op heden nog steeds gerund door de familie Vlayen. Gezien er geen opvolging was voorzien en omwille van de complexer wordende regelgeving voor syndici en mede-eigenaars, zag de familie Vlayen een opportuniteit in het onderbrengen van Beheer onder het nieuwe syndicusplatform Gerantis, dat volop inzet op verdere digitalisering en ontwikkeling van IT en processen.

Na Jalo Beheer is de overname van Beheer de 2e aanwinst binnen Gerantis op twaalf maanden. Met Beheer kan Gerantis nu ook verzekeringsproducten, rentmeesterschap en immo mandaten aanbieden aan haar klanten.

Met de overname van het syndicuskantoor versterkt Gerantis zich in de Antwerpse regio en telt het nu ruim 700 gebouwen en 22.000 kavels in haar portefeuille. Patrick Vlayen blijft aan het hoofd van Beheer als zaakvoerder om mee te waken over de dagelijkse werking en de synergieën binnen de groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.