Nieuws Antwerpen Cat-Alicious werkt samen met reisbedrijf Thomas Cook

Cat-Alicious werkt samen met reisbedrijf Thomas Cook

Cat-Alicious werkt samen met reisbedrijf Thomas Cook

cathyCat-Alicious is een samenwerking aangegaan met het reisbedrijf Thomas Cook. De dierenoppasdienst moet het nu eenmaal vooral van vakantiegangers hebben. Die laten hun huisdier niet graag alleen en Thomas Cook heeft er zich alvast toe geëngageerd om de toeristen te wijzen op de mogelijkheden die het jonge bedrijfje Cat-Alicious hen biedt.

Het is voor Cathy Gorrebeeck allemaal begonnen als een hobby. Het verzorgen van huisdieren terwijl de baasjes op reis zijn leek haar een mooie uitdaging. Tot ze met de campagne “het Gat in de Markt” van KBC in de prijzen viel en haar organisatie op termijn heel wat professioneler werd. Vandaag heeft Cathy Gorrebeeck van haar hobby haar beroep gemaakt. Ze heeft haar job opgegeven en is met Cat-Alicious haar eigen bedrijfje begonnen. Toen het allemaal wat sneller op gang leek te komen dan verwacht is ze in dit opzicht verhuisd van Sint Niklaas naar Zoersel.

Ondertussen dekt Cat-Alicious al heel Vlaanderen. Het bedrijf zendt tot in de uithoeken van West-Vlaanderen en Limburg zijn dierenoppassers uit die bij reizigers, toeristen of gewoon mensen die tijdelijk weg zijn de dieren komen verzorgen. Meestal honden en katten. Dat kan onder alle vormen. Eenmaal per dag, eenmaal per twee dagen, de vacht verzorgen, medicatie toedienen, een wandelingetje maken…. Het dienstenaanbod is heel ruim. De prijzen variëren in functie van de geleverde prestaties. Het komt er voor Cathy Gorrebeeck op aan de dieren in hun eigen habitat te verzorgen. Dat doet hen deugd en geeft hen alvast heel wat minder stress dan een verplicht verblijf in een dierenasiel. In de meeste gevallen is het nog goedkoper ook.

De samenwerking met Thomas Cook bestaat hierin dat het reisbedrijf de toeristen via hun reisdocumenten informatie geeft over de werking van Cat-Alicious. Met de nodige contactmogelijkheden. Bij de toesturing van de eigenlijke reisdocumenten wordt er nogmaals op gewezen dat de huisdieren niet mogen vergeten worden.

Cat-Alicious is op die manier snel uitgegroeid tot een volwaardig bedrijfje. “Ik beschik over een ruime database aan dierenoppassers die zich strict houden aan onze afspraken. Ze komen bv. een kennismakingsgesprekje voeren, ze sturen indien gewenst een verslagje op per email, ze zijn absoluut betrouwbaar met de sleutels van het huis of het appartement…. We zijn trouwens verzekerd tegen mogelijke schade.”

Eén Vlaams gezin op de vier heeft een kat in huis, één op de vijf een hond. De groeiperspectieven voor Cat-Alicious lijkt nagenoeg onbeperkt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.