Nieuws Antwerpen CertiWeight treedt als eerste tot cinvio-platform toe

CertiWeight treedt als eerste tot cinvio-platform toe

CertiWeight treedt als eerste tot cinvio-platform toe

ANTWERPEN – De Antwerpse start-up cinvio verwelkomt een eerste dienstverlener tot haar platform van vooruitbetalingen. CertiWeight, dat twee sites in de haven van Antwerpen heeft, kan haar gebruikers zo één logistieke digital wallet aanbieden.

CertiWeight verzorgt een gecertificeerde, cloud-based VGM-oplossing voor terminals en verladers met eigen weegapparatuur. Om een concurrerende prijs te waarborgen en het hele proces in eigen handen te hebben, ontwikkelde bedrijf een eigen platform. Voor het afhandelen van de vooruitbetalingen werd cinvio ingeschakeld.

cinvio is een vooruitbetalingsplatform: gebruikers registreren zich vooraf en betalen voor diensten. Door toe te treden tot het platform weet CertiWeight wie hun klanten zijn en zijn ze er dus zeker van dat de gevraagde diensten vooraf betaald zijn.

“We zijn trots en verheugd dat CertiWeight hun vertrouwen in cinvio stelt”, zegt Luc De Clerck, ceo cinvio. “We zien elke dag nieuwe gebruikers op het platform. Met een tweede partner op komst zullen onze gebruikers binnenkort hun ene digitale portemonnee kunnen gebruiken om de diensten van meerdere dienstverleners te betalen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.