Nieuws Antwerpen Ceulemans Security werft bijkomend personeel aan

Ceulemans Security werft bijkomend personeel aan

Ceulemans Security werft bijkomend personeel aan

Ceulemans_Peter_0Ceulemans Security zoekt bijkomende installatietechnici en administratieve medewerkers. De beveiligingsproblematiek is nu eenmaal een sterke groeisector. Zeker in crisistijden neemt de criminaliteit toe. “Wij realiseren al verscheidene jaren na elkaar sterke groeicijfers” zegt Peter Ceulemans van het bedrijf uit Merksem. “We doen elk jaar 10 tot 15% beter.”

Koperdiefstallen, inbraak, overvallen, winkeldiefstal…. de actualiteit wordt voor een groot stuk beheerst door het toenemende onveiligheidsgevoel van de burgers. Nogal wat mensen proberen hun bezittingen dan ook beter te beschermen. Ondernemingen zoeken naar middelen om hun eigendommen te beveiligen. Zelfstandigen verscherpen het toezicht op hun winkels.

“Wij onderkennen effectief een groeiende vraag naar goede beveiligingsapparatuur,” zegt Mike Valcke. “Ons bedrijf heeft zich dan ook al die jaren steeds verder gediversifieerd in verschillende markten. Zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, brandbeveiliging, detectoren, toegangscontrole, meldkamers, artikelbeveiliging enz. Wij hebben daarbij als Ceulemans Security vooral veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de systemen die we onze klanten voorstellen. De nieuwe generatie aan bewakingscamera’s biedt bv. enorm veel nieuwe mogelijkheden op het vlak van gezichtsherkenning, klantentelling en zelfs nummerplaatherkenning.”

Ceulemans Security is gegroeid uit het initiatief van zaakvoerder Peter Ceulemans zelf die als elektricien na al die jaren geleidelijk in de sector van de beveiliging gerold is. Hij heeft er een ruime markt in gevonden en zoekt zijn klanten op basis van zijn ervaring en zijn expertise vooral met heel veel persoonlijke inzet bij te staan. “Een goede beveiliging begint bij een goed advies”, zegt hij. “Elk beveiligingssysteem heeft immers specifieke kwaliteiten maar het komt erop aan de juiste keuze te maken voor de klant. De koppeling van onze apparaten aan een 24 u op 24 u permanentie systeem geeft de klanten een extra veilig gevoel. Indien er iets fout loopt kunnen wij onmiddellijk de betrokken politiediensten verwittigen.”

Ceulemans Security stelt vandaag zo’n 25 mensen tewerk.  Verleden jaar werd een omzet gerealiseerd van pakweg 3 miljoen euro. De firma is op basis van de groeicijfers altijd op zoek naar bijkomende mensen. “Wij bedienen overigens het hele land en hebben regionaal lokale ondersteuningspunten uitgebouwd.”

De overheid ondersteunt de sector met fiscale incentives. Wie investeert in extra veiligheid kan rekenen op een belastingvermindering. Op de website van de overheid, www.besafe.be kun je daarover alle informatie vinden. Particulieren kunnen op die manier tot 30% van de gemaakte kosten fiscaal inbrengen. Bij ondernemingen en zelfstandigen geven die investeringen recht op een verhoogde fiscale aftrek van 22%.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.