Nieuws Antwerpen Chemicar Europe en Aucxis tegenover elkaar

Chemicar Europe en Aucxis tegenover elkaar

Chemicar Europe en Aucxis tegenover elkaar

leeuwChemicar Europe uit Zwijndrecht en Aucxis uit Stekene zijn genomineerd voor de Leeuw van de Export. Flanders Investment and Trade (FIT) honoreert met de prijs de inspanningen die Vlaamse bedrijven doen op het vlak van de internationale export. Het gaat dit jaar om de 15de editie.

Aucxis en Chemicar Europe werden genomineerd in de categorie van de bedrijven met minder dan 50 werknemers. Ze moeten het van hun kant opnemen tegen de iText Group uit Gent.

Chemicar Europe ontwerpt en ontwikkelt non-paint producten (verbruiksgoederen en apparatuur) voor de professionele schadehersteller bij voornamelijk auto’s. Centraal tijdens deze ontwikkeling staan duurzamere, milieuvriendelijkere en eenvoudigere herstellingen dankzij technologie. Dagelijks worden mensen van over de hele wereld afkomstig opgeleid en geïnformeerd over de specifieke technologie in een 450m² groot trainingscentrum. Meer dan 60 landen wereldwijd worden bevoorraad vanuit het algemeen magazijn gevestigd in Zwijndrecht.

Aucxis is een systeemintegrator die gegroeid is uit de internationale veilingwereld. De Belgische Groenten en Fruitveiling (LAVA) is niet toevallig een van de aandeelhouders van het bedrijf. De firma spitste zich toe op de automatisering van het veilinggebeuren maar integreerde de oplossingen binnen ruimere toepassingen. In die mate dat Aucxis nu zowel aan tracking en tracing doet, aan e-trade, erp-solutions aanbiedt, procescontroleystemen ontwerpt enz.

De genomineerden voor de Leeuw van de Export in de categorie ondernemingen met meer dan 50 werknemers zijn Eurofins Digital Testing Belgium uit Diepenbeek, MediaGeniX uit Groot-Bijgaarden en Nelissen Steenfabrieken uit Lanaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.