Nieuws Antwerpen Cheops Technology groeide 12%

Cheops Technology groeide 12%

Cheops Technology groeide 12%

goosfilipIT-dienstenleverancier Cheops Technology zag zijn omzet in het afgesloten boekjaar 2014 toenemen met 12% tot 17 miljoen euro. Het resultaat steeg met 15 procent. Er kwamen liefst 32 nieuwe medewerkers aan boord,

“Onze groeistrategie is gebaseerd op de toegevoegde waarde die we voor onze klanten bieden,” zegt ceo Filip Goos van het Edegemse bedrijf. “Met onze diensten en experten zorgen we ervoor dat zij IT strategisch kunnen inzetten om hun eigen bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Daar ligt onze sterkte.”

Voortbouwend op het recordjaar 2013 investeerde Cheops verder in de kwaliteit van zijn dienstverlening, producten en diensten en organisatie. Zo werden in 2014 nieuwe en ervaren krachten aangeworven voor service delivery management, het beheer van klantenrelaties en het ontwikkelen en vermarkten van diensten. Ook waren er opnieuw investeringen in interne IT-systemen, de Cheops-cloudinfrastructuur en datacenter. Onder meer de technische controledienst BTV schakelde met de hulp van Cheops volledig over naar de cloud.

Cheops zag de inspanningen alvast vertaald in belangrijke nieuwe overeenkomsten voor IT-diensten zoals managed services, cloud services en managed staffing, bij bestaande en nieuwe klanten waaronder Artoos, CRH Group, Multi, Novaedes, Umicore en VAB.

“Ook 2015 kondigt zich veelbelovend aan”, stelt Goos. ”Ook dit jaar plukken we verder de vruchten van onze investeringen in het kader van onze strategie.”

De groeistrategie van het dienstenbedrijf is sterk onderbouwd door een investering in een tweede datacenter, de aanwerving van bijkomende personeelsleden en de afbouw van de schuldpositie tot nul.

Cheops Technology heeft tijdens de afgelopen zeven jaar een onafgebroken groei op jaarbasis van gemiddeld 15% gerealiseerd. Het IT-dienstenbedrijf meent dat die groei dit jaar nog versterkt kan worden.  Het bedrijf telt vandaag meer dan 130 werknemers.

Filip Goos nam het bedrijf negen jaar geleden over van de toenmalige aandeelhouders via een leveraged buy out (LBO). Hij heeft sindsdien ook alle vennoten uitgekocht en heeft het bedrijf voortaan voor 100% in handen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.