Nieuws Antwerpen Cheops verhuist hoofdzetel naar Business Park Gate 7 in Kontich

Cheops verhuist hoofdzetel naar Business Park Gate 7 in Kontich

Cheops verhuist hoofdzetel naar Business Park Gate 7 in Kontich

EDEGEM/KONTICH – IT-dienstverlener Cheops verhuist in 2021 zijn hoofdzetel naar Business Park Gate 7 in Kontich, 500 meter van de huidige hoofdzetel in Edegem. Cheops zal er zo’n 3.000 m² gloednieuwe, state of the art kantoren betrekken. Gezien de evolutie en groei die Cheops doormaakt, is dit een logische nieuwe stap.

Filip Goos, Cheops.

Bij voltooiing in 2021 zal het nieuwe Business Park Gate 7 in Kontich bestaan uit vier kantoorgebouwen. Cheops, dat momenteel kantoren heeft in Edegem, Zaventem en Gent, zal onderdak vinden in gebouw B, dat geldt als het uithangbord van de site.

Filip Goos, executive chairman van Cheops: “We zijn bijzonder fier op deze belangrijke stap voor ons bedrijf, volledig in lijn met onze ambities en het professionele imago dat we nastreven. We kijken ernaar uit om er onze klanten te inspireren in ons Experience Center.”

Business Park Gate 7 ligt op een toplocatie aan de Prins Boudewijnlaan. “Dankzij zijn strategische ligging vlakbij de E19, A12 en Antwerpse ring is Business Park Gate 7 optimaal bereikbaar voor medewerkers en klanten.”

Duurzame en inspirerende werkplek

De inrichting van de kantoren gebeurt op maat van de beleving van de medewerkers en klanten. Daarnaast faciliteert het gebouw ook nieuwe manieren van werken. Zo zullen de medewerkers kunnen kiezen uit verschillende ruimtes die zijn aangepast aan hun taken op dat moment en zal er ook veel aandacht gaan naar ergonomie.

Geert Degezelle, ceo van Cheops: “De nieuwe manier van werken vereist een aangename werkomgeving die zowel motiverend als inspirerend werkt. Dat versterkt teamwerking, verhoogt efficiëntie en stimuleert innovatie. Zo zullen we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Het nieuwe kantoor is CO2-neutraal en verbruikt tot 38% minder energie voor koeling en verwarming. Er wordt slimme en ecologische verlichting voorzien, net als laadpunten voor elektrische fietsen en auto’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.