Nieuws Antwerpen Cheops versterkt management met nieuwe cfo

Cheops versterkt management met nieuwe cfo

Cheops versterkt management met nieuwe cfo

EDEGEM – Vanaf 2 mei neemt Koen Berges de functie van cfo bij Cheops op. De IT-specialist uit Edegem versterkt daarmee zijn managementteam onder leiding van Geert Degezelle, die recent als ceo werd aangesteld.

Koen Berges heeft een brede internationale achtergrond in de financiële wereld en deed ervaring in diverse sectoren op. Als handelsingenieur werkte hij onder meer bij PwC en ExxonMobil. Hij was senior controller, group treasurer en divisie-cfo bij investeringsfonds Alcopa, en maakte daarna de overstap naar Triamant als cfo.

Koen Berges: “Cheops is een dynamische scale-up in de IT-sector. Ik zie mijzelf perfect passen binnen de hands-on cultuur die deze onderneming uitdraagt. Mijn visie is dat finance de business moet ondersteunen. Het draait tenslotte om ondernemen.”

Filip Goos, executive chairman van Cheops: “Dankzij dit gevarieerde parcours heeft Koen ervaring met alle facetten van financieel management, zowel operationeel als in investeringsdossiers. Ook zijn aanpak past bij de ambities en uitdagingen van Cheops. Hij heeft een klare kijk op de zaken en weet duidelijk van aanpakken. Dit alles zal Cheops helpen om de volgende stappen te zetten en verder te groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.