Nieuws Antwerpen Childhome viert 30 jaar

Childhome viert 30 jaar

Childhome viert 30 jaar

childhomeChildhome bestaat dit jaar 30 jaar. Dat zullen ze in Kontich geweten hebben. Het bedrijf zet in de komende maanden verscheidene activiteiten op waarmee de succesvolle internationale doorbraak gevierd zal worden. Childhome is een producent/distributeur van baby- en kinderspulletjes. Van complete kinderkamers met dito accessoires tot kinderwagentjes, bedjes, , stoeltjes, relaxen enz.

Stefan Aerts werd in april 1985 vertegenwoordiger van enkele Duitse kindermerken. Hij werkte geruime tijd vanuit zijn slaapkamer en gebruikte zijn garage als magazijn. Na de geboorte van hun zoontje Nicolas stapte echtgenote Nathalie mee in het bedrijf. 30 jaar later is Childhome met een eigen zelf ontworpen collectie een gevestigde waarde in de markt met klanten in meer dan 45 landen.

Het succes is ingegeven “door een nauwe samenwerking tussen het hele team van het bedrijf, een strenge controle op elke fase in het productieproces, de afstemming op de behoeften van de consument en de absolute prioriteit op kwaliteit, veiligheid en service,” zegt marketing manager Charlie Verbrugge.

Het ontwerp van de kinderspulletjes, de distributie en de marketing gebeuren allemaal vanuit de kantoren in Kontich. Het bedrijf is in dit opzicht heel fier “op zijn logo Belgian Design.” Daarbij wordt vooral ingespeeld op dienstverlening en veiligheid. “Geen enkel product verlaat ons magazijn vooraleer het onderworpen werd aan een reeks strenge veiligheidsvoorschriften.”

Nathalie Aerts stuurt mee de ontwerpers aan, Stefan Aerts doet de aankoop en de beurzen. Bij Childhome werken vandaag 18 mensen. Onder hen verkopers, ontwerpers en magazijniers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.