Nieuws Antwerpen Childhome viseert markten van Verre Oosten

Childhome viseert markten van Verre Oosten

Childhome viseert markten van Verre Oosten

childjeChildhome heeft een indrukwekkende flagship store geopend in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Daarmee zet de producent van kinderenartikelen uit Kontich een grote stap in zijn internationale expansie. Seoul kan in dit opzicht de uitvalsbasis worden naar andere grote steden in het Verre Oosten.

Sinds Nathalie en Stefan Aerts in 1985 hun bedrijf Childhome opzetten hebben ze een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Als producent van meubilair voor de kinderkamer en van kinderwagens hebben ze vandaag een unieke marktpositie ingenomen. Niet enkel in eigen land. De producten van Childhome zijn onderhand te koop in meerdere verschillende landen. Het ontwerp, de distributie en de marketing van de onderscheiden items gebeurt helemaal vanuit Kontich.

Stefan Aerts is destijds begonnen als importeur van Duitse baby- en kindermerken. Hij opereerde in dit opzicht vanuit zijn appartement in Antwerpen. Zijn garage fungeerde daarbij als opslagplaats. Na de geboorte van hun zoon Nicolas stapte de echtgenote van Stefan Aerts, Nathalie mee in het bedrijf. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Kontich waar niet alleen een hoofdkantoor uitgebouwd werd maar ook een magazijn en een showroom.

De nieuwe Childhome flagship store in Seoul biedt de Zuid-Koreaanse klanten de mogelijkheid om de Belgische kwaliteitsvolle en innovatieve producten te ontdekken. Het uitgebreide assortiment van de merken Childwood en Childwheels wordt aangeboden in een uniek kader waar sales en service hand in
hand gaan. Het initiatief daartoe is uitgewerkt in samenwerking met de commerciƫle partners in het land.

De flagship store moet strategisch het merkimago van Childhome in de snel groeiende Aziatische markt
versterken. De store is dan ook een eerste van meerdere winkels die zullen geopend
worden in Zuid-Korea de komende maanden. De groeidoelstelling is om het aantal winkels te
verhogen, om zo groei te bereiken in nieuwe landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.