Nieuws Antwerpen Chillafish op Amerikaanse TV

Chillafish op Amerikaanse TV

Chillafish op Amerikaanse TV

boxjeJe moet ze het maar nadoen: de Antwerpse speelgoedproducent Chillafish haalde met zijn nieuw gelanceerde Box opslagsysteem de Amerikaanse televisiezender ABC. De Box is een modulair product dat in honderden configuraties kan opgesteld worden. Niet enkel als handige doos maar ook als bankje, als tafeltje, als bijzet enz. Zaakvoerder Seppe De Roeck lijkt het met zijn innovatieve speelgoed helemaal te maken.

Discreet weggedoken aan het Straatsburgdok werkt Chillafish verder aan zijn internationale expansie. Seppe De Roeck was een aantal jaren actief in de sportwereld maar omdat de neuzen zelden in dezelfde richting stonden zette hij dan maar een eigen onderneming op. “Met eigen middelen en die van mijn broer en een vriend. Wij hebben nooit een beroep gedaan op de bank. Wij zijn er helemaal zelf voor gegaan.” Chillafish sloot 2014 af op een omzet van…. 3,2 miljoen euro.

De Box is een knap project. Speelgoed opbergen is in elk gezin nu eenmaal een probleem. De ontwerpen van Chillafish geven daar een antwoord op. Bovendien kun je met de boxen alle richtingen uit. Ze passen vlot in elkaar en je kunt er hele constructies mee maken.

Op de Amerikaanse televisiezender ABC waren ze alvast heel enthousiast. De twee presentatrices toonden Amerika de voordelen van de Box en lieten uitschijnen dat ze het een prima idee vonden om er het nieuwe schooljaar vlot mee in te zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.