Nieuws Antwerpen Chinees order voor Egemin

Chinees order voor Egemin

Chinees order voor Egemin

sinotransSinotrans, een van de grootste logistieke spelers in China, doet voor de automatisering van zijn nieuwe distributiecentrum in Kunshan een beroep op Egemin uit Zwijndrecht. Met die investering wil het bedrijf efficiënter werken, de productiviteit van zijn medewerkers aanzienlijk verhogen en nieuwe klanten aantrekken. Tegen de Chinese nationale feestdag op 1 oktober moet het automatisch transportsysteem operationeel zijn.

De site in Kunshan, op 70km van Shangai, wordt uitgerust met Egemins E’Tow-systeem, een automatisch gestuurde vloerkettingbaan die instaat voor het transporteren en sorteren van goederen. “De goederen komen binnen via ons vloerkettingbaansysteem, worden ingescand en gecontroleerd op kwaliteit”, vertelt Dirk Dewulf, general manager Egemin China en Egemin Asia Pacific. “Die info wordt met onze software gedeeld zodat het systeem en de medewerkers weten op welke bestemming een pallet moeten komen. Ook weet het systeem welke uitgaande goederen voor een specifieke winkel bestemd zijn. Operatoren picken de goederen met een handpallettruck en zetten die op de hoofdomloop op het moment dat het transport voor die winkel wordt klaargemaakt.”

Egemin is de merknaam van de voormalige Handling Auromation divisie van Egemin die verkocht werd aan de Duitse KION Group. De vier andere divisies van het bedrijf uit Zwijndrecht gaan voortaan verder door als Agidens. Agidens blijft dezelfde diensten leveren als voordien. Met een duidelijke focus en strategie, nieuwe middelen en de steun van de aandeelhouders wil het bedrijf duurzaam verder groeien in alle divisies: Process Automation, Life Sciences, Infra Automation en Consulting and Services.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.