Nieuws Christophe Van Hecke is nieuwe CEO van Cryns Carrosserie Center

Christophe Van Hecke is nieuwe CEO van Cryns Carrosserie Center

Christophe Van Hecke is nieuwe CEO van Cryns Carrosserie Center

ZWIJNDRECHT – Een nieuw hoofdstuk voor Cryns Carrosserie Center. Johan Van Deursen en Hilde Cleemput geven de algemene leiding van de groep door aan Christophe Van Hecke. Cryns is een autoschadebedrijf met 11 vestigingen in België.

Drie jaar na de overname door de Duitse IRS Group doen Johan Van Deursen en Hilde Cleemput ook afstand van de dagelijkse leiding van Cryns Carrosserie Center. Het ondernemersduo bouwde de onderneming uit tot een vooraanstaande nationale speler.

LEES OOK. Het ‘Beste Carrosseriebedrijf 2021’ ligt in het Waasland

Christophe Van Hecke neemt vanaf deze maand het roer over. Hij startte zijn carrière in 1996 onder leiding van Johan Van Deursen, die toen commercieel directeur was bij Avis Fleet Services. Van Hecke bekleedde daarna enkele managementfuncties bij Leaseplan en De Post en werd sales- en marketingdirecteur bij GE Capital Fleet services.

“Christophe is een uiterst bekwame, gemotiveerde manager met dezelfde kernwaarden als die van Cryns. Onder zijn leiding en met zijn expertise kan Cryns haar groeiverhaal succesvol verderzetten”, verzekert Van Deursenblijft voorzitter van de Raad Van Bestuur. Hij zal de overdracht in goede banen leiden en zich focussen op verdere strategische overnames voor de groep.

Ook Hilde Cleemput blijft zetelen in de Raad Van Bestuur.  “We worden de grootste supporters van de equipe waarmee we zoveel gerealiseerd hebben en blijven steeds voor hen ter beschikking”, vertelt ze.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.