Nieuws Antwerpen Classified Cycling springt op de fiets bij Count Me In

Classified Cycling springt op de fiets bij Count Me In

Classified Cycling springt op de fiets bij Count Me In

Belgische start-up Classified Cycling en fietseventbureau Count Me In slaan de handen in elkaar voor een nieuwe samenwerking. Mathias Plouvier, die aan het roer staat van Classified, is enthousiast: “Zowel Count Me In als wij zijn pioniers binnen hun eigen markt. We zijn beide gamechanger in wat we ondernemen en dat schept een band.”

Mathias Plouvier: “Count Me In heeft sinds zijn ontstaan een stevige fietscommunity opgebouwd in België en daarbuiten. Ook hun eventportefeuille is erg breed met een variatie aan doelgroepen, concepten en locaties. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met ons Classified schakelsysteem. De variatie aan events is daarom ideaal om alle deelnemers onze technologie te laten ervaren.”

Ook Classified bewees zichzelf afgelopen zomer. Ze traden naar buiten met een nieuw schakelsysteem, dat de functionaliteit van de voorderailleur vervangt. Onder andere Tom Boonen investeerde in deze technologie. Wies Jaspers, ceo van Count Me In, is onder de indruk: “We zijn ervan overtuigd dat Classified ‘the next big thing’ is. Naast hun innovatieve schakelsysteem, zijn ze recent ook met wielsets op de markt gekomen. Wij zijn grote fan van hun technologie, aanpak en ambitie. Ik denk dat we elkaar absoluut kunnen versterken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 1 nieuw faillissement

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 juni het faillissement van slechts één bedrijf uit… Lees meer