Nieuws Antwerpen Classo wordt partner van Koninklijke Belgische Hockey Bond

Classo wordt partner van Koninklijke Belgische Hockey Bond

Classo wordt partner van Koninklijke Belgische Hockey Bond

Classo is vanaf 1 juli voor minstens vier jaar de trotse Office Technology Partner van de Koninklijke Belgische Hockey Bond en van de Red Lions en Red Panthers. Classo, met hoofkwartier in Antwerpen, biedt sinds 1989 oplossingen aan Belgische kmo’s en organisaties voor Document Management Solutions, Interactive Meeting Solutions en Office Guiding Solutions.

Dankzij de doorgedreven professionalisering die het Belgische hockey de laatste jaren gekend heeft, zijn onze Red Lions stelselmatig doorgegroeid naar een vaste plaats in de absolute wereldtop en zijn ze de trotse regerend wereldkampioen. Nu leveren ook de Red Panthers gelijkaardige opwaartse prestaties. Met een knappe 3e plaats op het EK veroverden ze een plaats in de echte subtop van de wereld.

De Koninklijke Belgische Hockey Bond heeft nu een partnership afgesloten met Classo, die de volgende vier jaar zal optreden als exclusieve Office Technology Partner. Classo zal onder andere de technologische tools leveren om de organisatie van de Federatie zelf nog efficiënter te maken (office printing oplossingen, hoogwaardige interactieve schermen, alsook videoconferentie apparatuur).

“We zijn bijzonder verheugd om dit partnership aan te gaan met de KBHB. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking op korte en lange termijn zal bijdragen aan het succes van het Belgische hockey, omdat het zal toelaten om steeds weer de dingen beter te kunnen doen met de hulp van technologie, voor hun eigen interne werking alsook voor de nationale ploegen en hun begeleiders”, zegt Rudi Van Laer, ceo van Classo. “We draaiden al even mee als lokale sponsor in het hockey, en dankzij onze eerste ervaring (als onderleverancier voor printing) op het geweldige EK2019, zijn we aan de praat geraakt met het team van de KBHB.”

In het gloednieuwe Center of Excellence op het Wilrijkse Plein in Antwerpen zal Classo interactieve schermen installeren die de spelers en technische staf van de nationale ploegen zullen toelaten om elk detail steeds beter en interactiever te analyseren, in een lokale sessie of hybride, met deelnemers op andere locaties van de Federatie.

Serge Pilet, ceo van de KBHB: “Dankzij de groei van hockey in België en alle successen van de laatste jaren is ook onze bondsorganisatie gegroeid. Daarom moeten wij ook onze interne werking blijvend optimaliseren. Een bijkomende complexiteit hierbij, zijn de verschillende locaties waar onze medewerkers nu actief zijn. Tegelijkertijd zijn we als nationale hockeybond ook eindverantwoordelijk voor de groei van onze nationale topteams en daar weten we, dankzij de ervaring die we hebben opgedaan de laatste jaren, dat elke detailverbetering in de begeleiding altijd op termijn resulteert in betere sportieve resultaten. En last but not least kunnen we met deze overeenkomst ook onze trouwe sponsors betere visibiliteit geven op al onze locaties. Technologie speelt daarbij een steeds grotere rol en daarom zijn we zeer blij om met dit partnership te kunnen rekenen op de lange termijn expertise van Classo.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.