Nieuws Antwerpen Clics Toys uit Wuustwezel maakt winkelkarren Colruyt coronaproof

Clics Toys uit Wuustwezel maakt winkelkarren Colruyt coronaproof

Clics Toys uit Wuustwezel maakt winkelkarren Colruyt coronaproof

WUUSTWEZEL – Supermarkt Colruyt Laagste Prijzen bezorgt al haar klanten een gratis set Clipeez. Dankzij deze handvaten vermijden klanten contact met het handvat van de winkelkar. In totaal gaat Colruyt 6 miljoen sets verdelen. Die zullen geleverd worden door speelgoedfabrikant Clics Toys uit Wuustwezel.

Tijdens de zoektocht naar een efficiënte manier om winkelkarren te ontsmetten, vond Colruyt een goede partner in Clics Toys uit Wuustwezel. Deze speelgoedfabrikant ontwikkelde een handig hulpmiddel om contact met de winkelkar te vermijden: Clipeez. Dat zijn afneembare en herbruikbare handvaten die klanten makkelijk op het handvat van hun winkelkar kunnen klikken zodat ze de kar niet hoeven aan te raken. Na het winkelbezoek klikken de handvaten weer even makkelijk van de winkelkar.

Handvaten worden nieuwe normaal

Geert Gillis, regiodirecteur Colruyt Laagste Prijzen: “Vanaf vandaag starten onze medewerkers die aan de inkom van onze winkels de winkelkarren ontsmetten, met het uitdelen van de handvaten aan onze klanten. In een later stadium plaatsen we in alle winkels hygiënepunten met een handpomp en spuitbussen waar klanten hun handen en winkelkar kunnen ontsmetten wanneer ze hun handvaten niet bijhebben. Zo kunnen de medewerkers die vandaag de winkelkarren ontsmetten, terug meewerken in de winkels.”

Na gebruik leggen klanten de Clipeez in hun wagen of fietstas, klaar voor het volgende winkelbezoek. Wanneer gewenst, kunnen de handvaten in de afwasmachine of met water en vloeibare zeep gereinigd worden. Geert Gillis: “Klanten kunnen de handvaten in hun herbruikbare boodschappentas bewaren, dan hebben ze ze altijd bij de hand. De handvaten zijn een praktisch hulpmiddel dat deel zal uitmaken van het nieuwe normaal.”

Colruyt doet de verdeling van de 6 miljoen sets gratis handvaten regio per regio. “Vandaag starten we in 4 regio’s, goed voor 30 winkels. Tegen eind juli hebben alle klanten hun set Clipeez ontvangen“, aldus Geert Gillis.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.