Nieuws Antwerpen Clipeum uit Ranst slaat handen in elkaar met Horsum en Vandelanotte

Clipeum uit Ranst slaat handen in elkaar met Horsum en Vandelanotte

Clipeum uit Ranst slaat handen in elkaar met Horsum en Vandelanotte

RANST – Clipeum, opgericht door Frederik Vervoort, gaat samen met zusterbedrijf Horsum samenwerken met Vandelanotte, more than accountants. Het jonge groeiende adviesbureau Clipeum uit Ranst focust zich op adviesverlening op vlak van privacy en informatiebeveiliging.

Vandelanotte, more than accountants, werd in 1948 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België. Vandelanotte heeft 320 medewerkers verspreid over 9 vestigingen, waaronder de hoofdvestiging in Kortrijk. Het Gentse Horsum geeft advies op vlak van strategie, procesoptimalisatie en -digitalisatie, interne audit, data mining en ERP selectie.

Nikolas Vandelanotte: “We willen via Horsum en Clipeum het aanbod aan onze klanten verder verruimen. We geloven erin dat onze samenwerking een turbo zal vormen op de groei van beide jonge bedrijven. Met onze steun zullen Sofie, Dennis en Frederik hun ambities op hetzelfde elan verder waarmaken.”

Autonome entiteiten

Horsum en Clipeum blijven ook binnen de Vandelanotte groep autonome entiteiten die mee kunnen profiteren van mogelijke synergiën.

Dennis Houthoofd, oprichter van Horsum: “Horsum en Clipeum hebben de voorbije 7 jaar al een mooi en consistent groeiverhaal uitgebouwd. Beide ondernemingen hebben een duidelijke focus en zijn gekend omwille van hun pragmatische aanpak, twee zaken die we ook terugvinden bij Vandelanotte. Sofie, Frederik en ik zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Vandelanotte onze groei zal ondersteunen en versnellen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.