Nieuws Antwerpen Cloud communications vernieuwt telefonie bij Laboratoria Wolfs

Cloud communications vernieuwt telefonie bij Laboratoria Wolfs

Cloud communications vernieuwt telefonie bij Laboratoria Wolfs

cloud-commHet Antwerpse bedrijf Cloud Communications heeft de telefooninstallatie van het farmaceutisch bedrijf Laboratoria Wolfs  uit Zwijndrecht grondig vernieuwd. Cloud Communications is gespecialiseerd in telefonie in de cloud. Het ging over de installatie van een draagbare telefonie-infrastructuur in de cloud op een oppervlakte van 6000 vierkante meter.

In totaal dienden 22 productieruimtes, 2 labos, 2 magazijnen en 2 kantoorruimtes, in totaal dus 6000 vierkante meter, voorzien te worden van draagbare telefoons.  De locatie beschikt nu over zogenaamde ‘seamless roaming’ voor het volledige bedrijfsoppervlak, zodat vlot en optimaal kan worden bewogen over de site tijdens de communicaties.

laboratoria-wolfsDe bestaande faciliteiten voor telefonie bij Laboratoria Wolfs waren minder flexibel en verouderd. Een cloud-oplossing was de voor de hand liggende oplossing om de stap te zetten naar een toekomstbestendige vorm van communiceren. Meerdere gelijktijdige gesprekken, digitale interne contactenlijst, makkelijk toevoegen van nieuwe gebruikers, verhoogd bereik, het zijn maar enkele van de nieuwe mogelijkheden waarmee Wolfs voortaan aan de slag kan. 

‘Van A tot Z werd de oplevering professioneel doorgevoerd door Cloud Communications, waardoor iedereen intern perfect met elkaar in contact staat .’ aldus Joris Mortelmans, CFO van Laboratoria Wolfs. 

De nieuwe telefoontoestellen zijn gekozen omwille van hun robuustheid. Het zijn Gigaset dects van het type IP65,  dat wil zeggen dat ze spatwater en stofvrij zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.