Nieuws Antwerpen ClubHouse van Aurelium staat open voor iedereen

ClubHouse van Aurelium staat open voor iedereen

ClubHouse van Aurelium staat open voor iedereen

aureliumHet woord “crisis” wordt bij Aurelium niet meer uitgesproken. Bij het ICT-dienstenbedrijf in Kontich ergert men zich aan het zelfvoedend karakter van de crisissfeer. “Wij beseffen best dat onze klanten het bijwijlen niet makkelijk hebben maar wij proberen daar een antwoord op te geven”, zegt managing director Koen Slootmaeckers. “Kostenbeheersing en efficiëncy met IT-systemen zijn onze voornaamste tools.”

Aurelium is enkele weken geleden verhuisd naar een nieuwe vestiging in Kontich. De pakweg 48 werknemers van het bedrijf zitten er uitstekend gehuisvest. Met de lancering van het ClubHouse-principe biedt Aurelium bovendien een hypermoderne co-working space aan voor niet-medewerkers. In het ClubHouse zijn verschillende flexibele werkplekken ingericht die door derden kunnen gehuurd worden. Uiteraard kan men binnen de aangeboden formules ook een beroep doen op de ICT-diensten van het bedrijf. Aurelium biedt bovendien trainingslokalen aan, presentatieruimtes, vergaderfaciliteiten voor groepen tot 100 man met indien gewenst zelfs catering.

Pakweg 25 jaar na de opstart in de verkoop van PC’s en servers is Aurelium uitgegroeid tot een gerespecteerde onderneming. Het bedrijf van Koen Slootmaeckers biedt KMO’s ICT-diensten aan. Het bedrijf presenteert zich in dit opzicht “als de externe ICT-afdeling van elke KMO.”

Het ging al die jaren in stijgende lijn. Ook nu nog. Ondanks alles. “We hebben een klantenbestand van pakweg 450 ondernemingen. Ons is het er vooral om te doen om die hard werkende ondernemingen inventieve oplossingen aan te bieden waardoor ze hun kosten nog beter kunnen beheersen en dus ook meer rentabiliteit realiseren. Wij stellen het dusdanig voor dat wij effectief dé antwoorden hebben op de problemen van vandaag.”

Met een omzetcijfer van nu al 7,3 miljoen euro zit er ongetwijfeld nog meer groei in de markt, heet het bij Aurelium. “Wij bouwen verder op de unieke combinatie van technologische kennis, de beschikbaarheid van bekwame resources remote en ter plaatse en de omkadering met project managers, proces analisten, ervaren consultants en lesgevers. Wij garanderen de klanten de voordelen van een eigen ICT-afdeling maar dan aan een fractie van de kostprijs ervan.”

Aurelium heeft in de expansiefase enkele managers mee opgenomen in het kapitaal van de firma. “Op die manier willen wij het draagvlak en de continuïteit van de firma vergroten”, zegt Koen Slootmaeckers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.