Nieuws Antwerpen CNC Quality heeft de hele Scheldelaan als klant

CNC Quality heeft de hele Scheldelaan als klant

CNC Quality heeft de hele Scheldelaan als klant

Manager Magazine, Christiaan Vertriest, CNC Quality BVBAWanneer ze ’s nachts bellen springt hij meteen uit bed om zich ter plaatse te begeven. Chris Vertriest is met zijn firma CNC Quality gespecialiseerd in draai- en freeswerk en heeft zowat alle grote chemiebedrijven uit het Antwerpse als klant. Ook de farmabedrijven hangen aan de bel. “Wij kunnen die jongens zeker niet laten wachten. Voor ons is het zaak om altijd klaar te staan. Dag en nacht, zeven dagen op zeven.”

Chris Vertriest had vele jaren gewerkt in de metaalsector vooraleer hij in 2006 zijn eigen firma oprichtte. Hij kende de wereld van de chemie en van de bedrijven langs de Antwerpse Scheldelaan als zijn broekzak en was van oordeel dat hij best het initiatief in eigen handen kon nemen. “Het ging van begin af ontzettend hard. In die mate dat we na twee jaar al een eigen vestiging opzetten in Kapellen. Wij investeerden al die jaren in geavanceerde meet- en productie-apparatuur om onze klanten een constante kwaliteit te garanderen.”

CNC Quality verricht voor de BASF’en, de Bayers, de Evoniks enz. van deze wereld draai en freeswerk in alle mogelijke metaalsoorten en in kunststof. “Wij zijn in dit opzicht vooral gespecialiseerd in stukwerk. Omdat de concurrentie in seriewerk moordend is en hier zelfs niet mee betaalbaar gaan wij ervan uit dat je je relatie met de klanten veel beter kunt onderbouwen indien je met de klant ook proactief meewerkt bij het verbeteren van de installaties. Het gaat ons dus niet enkel om het tijdelijke werk zelf maar om de duurzaamheid van de opdracht. De klanten appreciëren het overigens enorm indien je verbeteringen kunt aanbrengen.”

Dit neemt niet weg dat CNC Quality effectief ook moeilijke jaren gekend heeft. De crisis was nu eenmaal overal voelbaar. Vandaag loopt het weer beter. “Wij kunnen in dit opzicht echter niet ver vooruit kijken. Hooguit vier weken zowat. Wij zijn werkelijk afhankelijk van de geplande shutdowns, de onderhoudswerken en de storingen waarvoor wij effectief ’s nachts wel het bed uitkomen.”

CNC Quality draait op vijf man.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.