Nieuws Antwerpen Cogetix trekt Pieter Brat aan als mede-bedrijfsleider

Cogetix trekt Pieter Brat aan als mede-bedrijfsleider

Cogetix trekt Pieter Brat aan als mede-bedrijfsleider

STABROEK – Om zijn activiteiten verder uit te bouwen breidt IT-bedrijf Cogetix zijn managementteam uit met innovatie- en marketingexpert Pieter Brat. Zaakvoerder Kristof Boden en Cloud Operations Manager Ben Springael zetten hiermee een volgende stap in de uitbouw van het bedrijf.

Cogetix kende in 2019 een snelle groei. Het bedrijf uit Stabroek overschreed de kaap van 1 miljoen euro omzet en het personeelsbestand breidde in 1 jaar tijd uit van 3 voltijdse medewerkers naar 10. “Willen we die groei bestendigen, dan staan Ben en ik als managementteam voor de uitdaging om anders na te denken over onze business en over hoe we iedereen betrokken houden. Net toen ontmoetten wij Pieter en van hem kregen we waardevolle input. Hij heeft dat parcours namelijk al eens doorlopen”, vertelt Kristof Boden.

Om de groei te bestendigen, evolueert Cogetix van een partij die technologische oplossingen implementeert naar een strategische partner die advies en diensten aanbiedt om klanten te helpen groeien. Met zijn kennis en ervaring als digital expert, marketeer en innovator ondersteunt Pieter Brat vanaf nu Cogetix in deze ontwikkeling.

Pieter Brat startte in 2001 als zelfstandige, richtte daarna het webbureau Webs op dat evolueerde naar het digitale communicatiebureau Marbles. “Vier jaar geleden verliet ik Marbles om me als interim manager toe te leggen op projecten die focussen op groei van bedrijven en op de menselijke kant van verandering. Deze ervaring en kennis kan ik bij Cogetix ten volle inzetten. Ik vind het uiteraard een uitdaging om Cogetix mee te helpen groeien, maar in eerste instantie willen wij er voor zorgen dat onze klanten groeien. Zij staan immers voor dezelfde uitdagingen als wij.”

Cogetix is officiële partner van Google Cloud, G Suite, Cisco Meraki, Teamleader, Copper, PandaDoc en Freshworks.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.