Nieuws Antwerpen Çois Cycling Legacy verlengt partnership met Flanders Classics

Çois Cycling Legacy verlengt partnership met Flanders Classics

Çois Cycling Legacy verlengt partnership met Flanders Classics

In oktober 2020 kondigde Çois Cycling Legacy, Antwerps producent van kleding voor op en naast de fiets, hun samenwerking met de organisator van Ronde van Vlaanderen Flanders Classics aan. De Antwerpse kledingproducent bracht de officiële kledinglijn voor de Ronde op de markt. Omdat de collectie zo goed ontvangen werd, hebben Çois Cycling Legacy en Flanders Classics hun partnership verlengd.

De collectie bevatte onder andere T-shirts en sweaters voor groot en klein op een duurzame manier vervaardigd. Nu wordt die bestaande collectie aangevuld met nieuwe producten en met herwerkte designs.

“Ik moet niet vertellen dat het ook voor ons en voor deze collectie in het bijzonder een erg vreemd jaar is geweest. We zijn blij dat deze collectie ondanks de omstandigheden erg goed ontvangen werd”, zegt Tom Cools, oprichter en eigenaar van Çois Cycling Legacy.

Lees het startersverhaal van Çois Cycling Legacy uit 2019 hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.