Nieuws Antwerpen Colliers International verhuisd naar Noorderlaan

Colliers International verhuisd naar Noorderlaan

Colliers International verhuisd naar Noorderlaan

colliersColliers International, de specialist in bedrijfsvastgoed is onlangs verhuisd van de Antwerp Tower in het centrum van de stad naar de Noorderlaan. “Wij zijn vaak op de baan en de verkeersproblematiek in de binnenstad deed ons kiezen voor een vestiging vlakbij de opritten van de Ring”, zegt zaakvoerder Frank Valkeneers.

Colliers International dat vroeger actief was als EPMC werkt sinds enkele jaren binnen een partnership met de internationale groep Colliers. De ondeneming is vooral actief op de industriële vastgoedmarkt. Omdat de Antwerp Tower enkele tijd terug verkocht werd en een andere bestemming zal krijgen diende ook Colliers uit te kijken naar een andere vestiging. Gekozen werd voor de Noorderlaan, meteen ook de invalsweg naar de haven.

“De industriële vastgoedmarkt evolueert vandaag nogal in tegengestelde richtingen”, zegt Frank Valkeneers. “De bedrijven en vooral de KMO’s doen het vrij goed. Er zit herstel in de cijfers. Ook de kantorenmarkt evolueert beter dan verleden jaar. De retail daarentegen onderkent nu opmerkelijk veel druk op de prijzen. Tegengestelde bewegingen dus waar wij als vastgoedmakelaar proberen een lijn in te trekken.”

Colliers huist thans met 13 personeelsleden op de Noorderlaan 104. De afdeling vastgoedbeheer werd enkele tijd terug verkocht aan Quares waardoor de onderneming voor een stuk afgeslankt werd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.