Nieuws Antwerpen Colruyt engageert zich in genae

Colruyt engageert zich in genae

Colruyt engageert zich in genae

bartMet de investering van de familie Colruyt in het kapitaal van de firma kwam  de Antwerpse technologiegroep Genae Associates even uit de discretie. Genae Associates is een zogenaamde CRO (content research organisation), een bedrijf dat bedrijven begeleidt bij de administratieve verwerking van nieuwe medische producten of geneesmiddelen.

De administratieve uitdagingen waar geneesmiddelenbedrijven en producenten van medische instrumenten telkens weer doorheen moeten zijn vaak slopend. Vooraleer een nieuw medicament of medisch instrument de markt op mag moet het onvoorstelbaar veel formulieren meekrijgen van de kant van de European Medicines Agency en de Amerikaanse Food and Drug Administration. Dat kan de onderzoekers flink op de zenuwen werken. CRO’s nemen die veelal erg ingewikkelde administratie over zodat de onderzoekers zich van hun kant kunnen toespitsen op hun eigenlijke research.

Genae Associates is als CRO de laatste jaren best succesvol gebleken en heeft daarbij een indrukwekkende klantenportefeuille bijeengewerkt. Het bedrijf rond Bart Segers is  in de Antwerpse Justitiestraat onderhand uitgegroeid tot een uniek aanspreekpunt voor grote concerns. Het is alvast de bedoeling om die strategie in de komende jaren verder uit te rollen. De familie Colruyt heeft zich in dit opzicht financieel geëngageerd in de groep en heeft via haar investeringsvehikel Korys een participatie genomen in Genae Associates.

Genae Associates tekende verleden jaar voor een omzet van zowat 11,8 miljoen euro. Het bedrijf stelt zo’n 80 mensen tewerk.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.