Nieuws Antwerpen Colruyt waagt zich aan pop-up formule

Colruyt waagt zich aan pop-up formule

Colruyt waagt zich aan pop-up formule

colruytDe vroegere garage van Honda langs de Boomsesteenweg in Wilrijk is omgebouwd tot een tijdelijke pop-up winkel van Collishop, een embleem van de Colruyt-groep. Nog tot 5 april e.k. kan men er een breed gamma aan tuin- en barbecue-materiaal kopen. Een pop-up winkel is een tijdelijke store waarmee een groep een bepaald merk in the picture zet.

“Het gaat om een opportuniteit”, zegt woordvoerder Jan Derom van Colruyt. “We hebben de locatie aan de Boomsesteenweg in handen gekregen en willen er een vestiging van één van onze winkelformules onderbrengen. Welke precies zullen we later bekendmaken.”

“Daardoor zijn we gaan kijken wat we intussen met het pand konden doen, en dan leek een tijdelijke ColliShop met tuinmateriaal aangewezen. Het tijdstip is er goed voor, het pand is goed bereikbaar en het ligt dichtbij een grote stad.”

“Het gaat om een eerste initiatief in die richting, maar als het meevalt, sluiten we niet uit dat we het elders herhalen.” De pop-upwinkel zal open zijn op zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur en op woensdag en vrijdag (op 21 maart niet) van 14 tot 21 uur.

Het blijft voorlopig gissen naar de definitieve bestemming van de vroegere Honda-garage. Naast het alom bekende merk van Colruyt zelf runt de groep ook nog emblemen zoals Spar, Bio Planet, Dreamland, Okay en Dats. En Collishop.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer