Nieuws Antwerpen Complete renovatie voor Leonardo Hotel aan de Keyserlei

Complete renovatie voor Leonardo Hotel aan de Keyserlei

Complete renovatie voor Leonardo Hotel aan de Keyserlei

ANTWERPEN – Vorige week startte het Leonardo Hotel Antwerpen met een totale renovatie. In april 2020 zouden de werken klaar zijn. De metamorfose van het hotel volgt na de recente uitbreidingen van verschillende Leonardo Hotels in Nederland.

Leonardo werd in 2006 opgericht als de Europese tak van Fattal Hotel Group. Alle 105 kamers van het hotel aan de Keyserlei in Antwerpen zullen gemoderniseerd worden. Ook de hele benedenverdieping wordt onder handen genomen. Zo wordt de ontbijtzaal naar het gelijkvloers verhuisd en komt er een terras naast de entree van het hotel.

De ontwerpen voor de renovatie werden voorzien door Andreas Neudahm, de vaste interieurarchitect van Leonardo Hotels. Voor de Antwerpse vestiging deed hij inspiratie op in het Antwerpse diamantkwartier. Zo zal er zelfs een ‘Diamant Suite’ gerealiseerd worden tijdens de verbouwingen. Tijdens de werkzaamheden in december en januari is het Leonardo Antwerpen gedeeltelijk open. In februari en maart zal de begane grond gerenoveerd worden en zal het hotel gesloten zijn.

“Begin 2019 heeft Leonardo Hotels haar grootste flagship, het Leonardo Royal Hotel Amsterdam, geïntroduceerd in Nederland”, vertelt Alexander Kluit, Managing Director van Fattal Hotel Group, Nederland & België. “Ook het Apollo Museumhotel in Amsterdam gaat volledig renoveren en zal heropenen als een Leonardo Boutique Hotel. Daarmee groeit in 2020 het portfolio van Leonardo Hotels in Amsterdam naar +1.200 kamers. We zijn verheugd om deze groei en modernisering nu ook uit te breiden naar België met een complete metamorfose voor Leonardo Hotel Antwerpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.