Nieuws Antwerpen Congres Made in Antwerpen live krijgt ongetwijfeld vervolg

Congres Made in Antwerpen live krijgt ongetwijfeld vervolg

Congres Made in Antwerpen live krijgt ongetwijfeld vervolg

Gisteren werd nog de hele dag druk nagekaart over ons marketingcongres Made in Antwerpen Live. Zoveel is duidelijk dat het congres een heuse voltreffer was met een full house. De onderscheiden sprekers hebben iets losgeslagen bij de pakweg 380 bezoekers. Dat blijkt overigens nu al uit de vele antwoorden die binnenkwamen op de enquête waarin de congresgangers een evaluatie konden maken bij het hele gebeuren.

Voor wie het congres allicht gemist heeft en zeker voor wie er wél aanwezig was nog dit: Mediahuis gaat door op dit elan en gaat in de komende herfst via Made in Kempen live een nieuw congres opzetten. Ditmaal rond het thema innovatie. We zullen daar in de komende weken tijdig over berichten.

Voor wie de sfeer van het Antwerpse congres nog even wil opsnuiven:  de videoreportage en sfeervolle foto’s van de fotohoek houden je in “de mood.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.