Nieuws Antwerpen Construct Masters zoekt bijkomend personeel

Construct Masters zoekt bijkomend personeel

Construct Masters zoekt bijkomend personeel

philipjejejeConstruct Masters heeft tijdens de afgelopen maanden verscheidene bijkomende contracten binnengehaald en is daarom dringend op zoek naar extra personeel. Het gaat de HR-dienst om calculators, lassers, werkvoorbereiders, constructeurs en monteurs. Construct Masters werkt vanuit Stekene vooral in de petrochemie op de Antwerpse Linkeroever en in de haven van Gent.

Construct Masters is een dochter van de Multi Masters Group uit Merksem. De groep werd destijds opgezet als cleaningbedrijf maar heeft zich de laatste jaren sterk gediversifieerd in verscheidene zijtakken van de business. In dit opzicht werd een multidisciplinaire groep opgezet waarvan Construct Masters een van de snelst groeiende ondernemingen is.

“Wij zijn gespecialiseerd in het preventief onderhoud van machines en installaties, las-en constructiewerken en ook piping tot planning en uitvoering van stilstanden”, zegt zaakvoerder Philip Paelinck. “Onze specialisten slagen erin om de kosten van onze klanten te helpen verlagen en de kwaliteit te verhogen. Dat gebeurt on-site bij de klanten of in het eigen atelier in Stekene. We hebben onze site daartoe onlangs uitgebreid tot 800 m².” Stekene is daarbij een draaischijf tussen de Antwerpse Linkeroever en de haven van Gent.

De aangeboden jobs zijn wel degelijk vaste jobs. Ze zijn niet gekoppeld aan een tijdelijk project. Construct Masters stelt vandaag zo’n 60 mensen tewerk. De groep zelf heeft vandaag 2500 werknemers op de payroll en bevestigt daarmee het succes van de afgelopen jaren.

Frans

Vader Paul de Schutter bouwde zijn bedrijf Cleaning Masters in de jaren zestig geleidelijk uit tot een van de toonaangevende ondernemingen uit de sector. In een harde concurrentiële markt slaagde de zoon, Nicolas de Schutter erin om de firma gestaag te laten opklimmen tot de top vijf van de zogenaamde facilitaire dienstverleners. De expansie verliep zo opvallend vlug dat men er zelfs in het Franse Rennes hoogte van kreeg. De Franse groep Samsic zag in Cleaning Masters een geschikte kandidaat om er de eigen marktposities in België mee uit te bouwen.

In dezelfde filosofie van het Franse moederbedrijf werd ook Cleaning Masters multidisciplinair verder uitgebouwd. In die mate dat de strategie niet langer exclusief afgesteld werd op schoonmaakactiviteiten in zegmaar kantoren maar ook op industriële reinigingsactiviteiten, groenonderhoud, klusjesdiensten, technisch onderhoud, ongedierte-controle, sanitaire hygiëne, las- en constructiewerkzaamheden tot zelfs catering. Vandaar destijds ook de optie om Cleaning Masters onder te brengen onder een brede merkennaam, Multi Masters Group.

Foto: Philip Paelinck (rechts) en zijn technisch manager William Hautman.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.